Jump to content

The forums were recently upgraded.  Please forward any issues to administration.

Sign in to follow this  
Mort

M.I Model Bug/Texture Bugs

Recommended Posts

I did get all the content, and I have Episode 1/2/CSS/CSGO/L4D2 all mounted btw.

 

I get an error for the /offduty model, and textures slowly degrade into pink/black on the Ulysses Grant ship map. Are there any known fixes for these? I definitely do have all the content.

Share this post


Link to post

Have your game open, unsubscribe then resubscribe. It's the workshop being dumb. This worked for me at least.

 

As for the map. Put this 'mat_specular 0' into console and that should fix it.

 

Share this post


Link to post

Haha, offduty models are @Deadeye's fault!

 

On a serious note, can you provide pictures? It's possible that the offduty models are dependant on another model (deadeye did that for my heads atleast). If it slowly degrades into purple/black checkers, it has to be some sort of lightmap issue

Share this post


Link to post

There is a console command that fixes checkers that @Xalphox sent me that fixes checkers on the map,you could use that and it could fix some checkers it did for me but sadly I don't remember the command

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...